Mergi direct la conținut »
Ultima postare a cofondatorului Microsoft Paul Allen. Ce a scris înainte să moară
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Ultima postare a cofondatorului Microsoft Paul Allen. Ce a scris înainte să moară

Ultima postare a cofondatorului Microsoft Paul Allen. Ce a scris înainte să moară

Ultima postare a cofondatorului Microsoft Paul Allen anunța revenirea cancerului, maladie cu care se confrunta pentru a treia oară. Paul Allen a vorbit, pe Twitter, la începutul acestei luni, despre starea sa.

De Mihai Niculescu,

O știre de natură personală. Recent, am aflat că limfomul non-Hodgkin pe care l-am înfrânt în 2009 a revenit. Am început iarăși tratamentul iar medicii sunt optimiști că acesta va avea efectul scontat. Apreciez ajutorul pe care l-am primit, care îmi este de real folos pentru a trece și peste această provocare”, spunea Allen.

Îmi voi continua activitățile la Vulcan, Institutul Allen, Seahawks și Trail Blazers, de care m-am ocupat și în trecut și am încredere în echipele de conducere ale societăților că se vor ocupa de proiecte pe parcursul tratamentului” a mai adăugat Allen, pe Twitter și celelalte rețele sociale, potrivit dailymail.co.uk.

Sunt recunoscător pentru ajutorul primit de la familie și prieteni, și apreciez ajutorul tuturor din echipă sau din comunitate, primit și în trecut, și contez pe asta pentru a trece și de acest hop” a mai adăugat co-fondatorul gigantului Microsoft.

Paul Allen a murit luni la vârsta de 65 de ani, a dezvăluit familia sa într-o declarație oficială. Potrivit Forbes, Allen a donat în scop caritabil 95 de milioane de dolari în ultimul an. Allen a fondat Microsoft împreună cu prietenul său din copilărie, Bill Gates, pe care l-a convins să abandoneze cunoscuta Universitate Harvard pentru înființarea companiei.

Sursa foto: facebook.com


Delirul mistic, reacțiile unei boli grave. Mulțumirea unui medic de la Socola: «Intră la noi Fecioara Maria și iese Getuța!»


 

Close
Închide
  Close