Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Umbra lui Dragnea, la sediul PSD. Fotografiile cu fostul lider, acum aflat în închisoare, au rămas pe pereţii din Kiseleff

FOTO | Umbra lui Dragnea, la sediul PSD. Fotografiile cu fostul lider, acum aflat în închisoare, au rămas pe pereţii din Kiseleff

Fotografiile cu liderul PSD Liviu Dragnea, aflat în prezent în închisoare, la Rahova, au rămas pe pereţii din sediul central al PSD.

De Valentina Postelnicu,

Luni a avut loc prima şedinţă a conducerii PSD, în sediul central din Aleea Kiseleff. Până acum, liderii social-democraţi s-au strâns, imediat după eşecul de la europarlamentare, la sediul din Băneasa, mai ferit de ochii presei.

În sediul central, s-au făcut câteva reparaţii, la unele birouri din interior, însă exteriorul clădirii este încă în stare de degradare. S-a schibat însă gazonul din faţa clădirii şi s-a turnat asfalt pe aleia principală.

Jurnaliştii au avut surpriza să descopere că, în centrul de presă, fotografiile cu Liviu Dragnea, puse în 2015, după ce i-a luat locul lui Victor Ponta la şefia partidului, sunt încă pe pereţii din sediul PSD.

Imaginile sunt din timpul discursurilor lui Dragnea, şi de la marele eveniment de pe Arena Naţională, în 2014, când era validat Victor Ponta ca şi candidat la prezidenţiale.

Citeşte şi:

Consiliul Europei a cerut „urgent” avizul Comisiei de la Veneția în legătură cu dizolvarea Parlamentului de la Chișinău

Close
Închide
  Close