Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din București, fără permis, a furat o mașină și a făcut prăpăd în calea sa! (FOTO)

Un tânăr din București, fără permis, a furat o mașină și a făcut prăpăd în calea sa! (FOTO)

Un adolescent din București, în vârstă de 18 ani, a pătruns prin efracție într-o societate comercială, în dimineața zilei de marți, 5 martie, de unde a sustras bunuri și cheile unui autoturism, pe care l-a condus fără a poseda permis de conducere. Ulterior, acesta a intrat într-un stâlp, pe o stradă din cartierul Berceni, în sectorul 4, avariind și mai multe mașini parcate.

De Dragoș Tănase,

Agenți de siguranță publică din cadrul Secției 15 au reținut, la data de 5 martie, în jurul orei 03.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, la scurt timp după săvârșirea unei infracțiuni de furt dintr-un magazin, din sectorul 4, unde ar fi pătruns prin spargerea geamului și de unde ar fi sustras mai multe bunuri, dar și cheile unui autoturism ce aparținea societății comerciale în cauză, parcat în apropiere. Ulterior, acesta a sustras și autoturismul, cu care a provocat un accident rutier, avariind și trei autoturisme parcate regulamentar.

Acesta a fost condus la sediul Secției 15 de Poliție, pentru audieri, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că tânărul nu poseda permis de conducere, iar în urma controlului autoturismului în cauză, au fost descoperite mai multe bunuri, stabilindu-se că acestea ar fi fost sustrase din magazinul menționat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Recent, un tânăr din oraşul Flămânzi, județul Botoțani, a comis două infracțiuni în aceeași zi. A spart o biserică și apoi a furat o mașină.


Citește și… Bancomat din Brăila, distrus de o explozie. Care a fost planul unui bărbat, ca să fure banii


 

Close
Închide
  Close