Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bancomat din Brăila, distrus de o explozie. Care a fost planul unui bărbat, ca să fure banii

Un bărbat a aruncat în aer, în această dimineață, bancomatul unei bănci amplasat în centrul comunei Viziru, din județul Brăila. Acesta a folosit o butelie, pentru a falicita furtul banilor din ATM, dar explozia nu a fost foarte puternică.

De Dragoș Tănase,

Poliția Brăila a fost sesizată de eveniment, la ora 04.12, de către un reprezentat al filialei Viziru a băncii respective. La fața locului, polițiștii au constatat că bancomatul a fost distrus prin explozie.

La această oră, o echipă complexă de anchetatori face cercetări, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru distrugere și tentativă de furt, informează obiectivbr.ro.

Incidentul a fost suprins pe camere de supraveghere, iar in imagini se poate vedea cum bărbatul a oprit mașina în fața băncii, și, cu ajutorul unei butelii, a creat explozia ce ar fi trebuit să distrugă aparatul. După explozie, a intrat înăuntru, s-a uitat în jur, cu lanterna. Nu a găsit nimic, a mai stat 2 – 3 minute, apoi a plecat.

Recent, doi români au aruncat în aer un bancomat din Londra, care se afla în incinta unui magazin. Cei doi tâlhari au fost arestaţi şi puşi sub acuzare.

FOTO – obiectivbr.ro


Citește și… Hoții din Arad au aruncat un bancomat în aer pentru a fura banii

Cum au acționat hoții care au aruncat în aer bancomatul din Brașov. Au acoperit cu vopsea camerele de supraveghere de la bancă, dar au fost văzuți pe geam de locatari!

Jaf ca-n filme la Bârlad. Trei hoți mascați au plecat cu seiful în spate și sacii cu colete de la Cargus


 

Close
Închide
  Close