Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un adolescent din Oradea și-a asmuțit câinele pe o pisică și a publicat imaginile șocante pe Facebook!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un adolescent din Oradea și-a asmuțit câinele pe o pisică și a publicat imaginile șocante pe Facebook!

VIDEO | Un adolescent din Oradea și-a asmuțit câinele pe o pisică și a publicat imaginile șocante pe Facebook!

Un adolescent din Oradea a postat pe Facebook o filmare în care se vede cum și-a asmuțit câinele pe o pisică. Imaginile deosebit de dure arată cum câinele a ucis pisica.

Tânărul a scuturat pomul în care se refugiase pisica, iar aceasta a căzut. N-a mai avut nicio șansă în fața câinelui, a arătat ebihoreanul.ro.

Filmuleţul ar fi fost postat pe Facebook chiar de proprietarul câinelui, despre care cei care l-au recunoscut au spus că se numește Vlad M. și este elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea, cu menţiunea „aşa stăpân, aşa câine”.

VIDEO, AICI

Și-a șters contul de Facebook

„Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o. Comentariul lui la acest video a fost «aşa stăpân, aşa câine». Să înţelegem că a recunoscut singur că e criminal în devenire. V-aş ruga să distribuiţi în toate grupurile, ca toată România să-i cunoască fapta”, a scris o orădeancă.

Aceasta a mai menționat și că persoana „care a postat iniţial a fost ameninţată şi constrânsă să şteargă filmuleţul”.

Întâmplarea s-ar fi petrecut în cursul zilei de luni. Marți, adolescentul şi-a închis contul de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a anunţat, miercuri, că poliţiştii au declanşat deja o anchetă în caz. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-au autosesizat în urma postării apărute în mediul online şi efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsuri legale”, a declarat, miercuri, comisarul şef Dinu. 

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Legea 205/2014 privind protecția animalelor sancţionează actele de cruzime asupra animalelor şi prevede o pedeapsă de la 3 luni la 1 an de închisoare sau amendă pentru „uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, lăsând la latitudinea instanţei şi posibilitatea de a dispune ca pedeapsă complementară autorului interdicţia de a deţine animale pe o perioadă de la 1 la 5 ani.


INTERVIU EVENIMENT. Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, și-a pierdut speranța în PNȚ  și PNL și spune că partidele noi pot „să depășească PSD și ALDE” doar dacă fac „alianțe funcționale”

Close
Închide
  Close