Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un agent de pază a fost snopit în bătaie pe stradă, în apropiere de sediul judecătoriei. Imaginile care au șocat un oraș întreg din România
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Un agent de pază a fost snopit în bătaie pe stradă, în apropiere de sediul judecătoriei. Imaginile care au șocat un oraș întreg din România

VIDEO | Un agent de pază a fost snopit în bătaie pe stradă, în apropiere de sediul judecătoriei. Imaginile care au șocat un oraș întreg din România

Cornel Ciurte, un agent de pază din orașul Jibou, județul Sălaj, a fost stâlcit în bătaie, în mijlocul străzii de cinci cetățeni de etnie romă.

Cornel Ciurte este agent de pază la o firmă din oraș și a fost chemat la o intervenție la o casă de pariuri din oraș. Unul dintre cei cinci romi a intrat în respectiva locație, a dezvăluit graiulsalajului.ro.

Totul s-a întâmplat în apropierea Judecătoriei Jibou, unde o angajată a unei agenții de pariuri sportive a apăsat butonul de alarmă, după ce un cetățean, care intrat cu copilul minor în incintă, a devenit recalcitrant când i s-a cerut să scoată copilul din local.

După ce Cornel Ciurte l-a scos afară din local pe cetățean, mai multe persoane au venit să-i țină partea acestuia. Agentul de pază a încercat să se apere cu un spray lacrimogen.

Trecătorii n-au intervenit

Unul dintre agresori l-a lovit cu pumul pe agent, iar acesta și-a pierdut cunoștința. Ceilalti agresori din grup au tăbărât pe Cornel Ciurte și au continuat să-l lovească cu picioarele. Agentul de pază, întins pe jos în stare de inconștiență, a fost lovit de unul din agresori cu piciorul în gură.

Trecătorii, care au asitat înmărmuriți, neavând curajul să intervină.

Agentul de pază a fost dus la spital, unde a fost supus unei investigații tomografice la cap. Pentru că nimeni nu i-a luat la rost agresorii și-au văzut mai departe de ale lor.  Scena a fost filmată de un martor ocular.


VIDEO/ Au rămas liceenii doamnei Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a fost sărbătorită pentru 65 de ani de activitate pe scena de la Teatrul Metropolis

Close
Închide
  Close