Mergi direct la conținut »
Un angajat al MAI din Ploiești a bătut un adolescent, doar pentru că a vorbit cu fiica sa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un angajat al MAI din Ploiești a bătut un adolescent, doar pentru că a vorbit cu fiica sa

Un angajat al MAI din Ploiești a bătut un adolescent, doar pentru că a vorbit cu fiica sa

Un angajat al MAI din Ploiești a bătut un adolescent, doar pentru că a vorbit cu fiica sa. Cel puțin asta susține tatăl băiatului, în vârstă de 14 ani. Incidentul s-ar fi petrecut în cartierul Mihai Bravu, în seara zilei de duminică, 29 iulie.

De altfel, a doua zi, adolescentul a fost dus la Serviciul de Medicină legală, unde a şi obţinut certificat, iar părintele a depus plângere, fiind demarate cercetări pentru loviri sau alte violenţe, informează Mediafax.

Cauza urmează să fie declinată către Parchetul Militar Prahova, deoarece poliţiştii prahoveni nu au competenţă să îl audieze pe ofiţerul care l-a agresat pe adolescent.

Surse judiciare au declarat că angajatul MAI este ofiţer în cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI). Bărbatul lucrează în SIPI de peste doi ani, iar până atunci a fost angajat al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Prahova.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat marţi, 31 iulie, că Poliţia Prahova „a demarat cercetări într-o cauză în care este reclamat un cadru al MAI”.

„Poliţia Prahova dezaprobă astfel de comportamente şi asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru lămurirea cazului şi pentru aplicarea legii”, a declarat Brezeanu.

La începutul acestei luni, a avut loc o iubire cu scandal între doi adolescenți, într-o localitate din Timiș. Familiile celor doi s-au bătut cu pietre.


Citește și: EXCLUSIV/ Libertatea i-a întrebat pe copiii de politicieni cum au ajuns secretari de stat: ”Gena și inspirația de la părinți”!


 

Close
Închide
  Close