De Ciprian Iana,

Un autobuz care transporta 23 de elevi a derapat, luni dimineaţa, într-un şanţ, pe DC60 între localităţile timişene Pişchia şi Bencecu de Sus, anunță Agerpres.

În urma impactului, o tânără de 16 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportată la spital.

După impact, autobuzul a rămas blocat în șanț, așa că cele 27 de persoane aflate în mijlocul de transport în comun (23 de copii și patru adulți) au fost preluați de o altă mașină, care a sosit la locul accidentului.

„ISU Timiş solicitat la un accident pe DC 60 între Pişchia şi Bencecu de Sus pentru asigurarea măsurilor PSI. Un autobuz a derapat în şanţul de pe marginea drumului. Sunt implicate 27 de persoane, în total, 23 de copii şi 4 adulţi.

La faţa locului mai sunt 20 de copii, preluaţi de un alt autobuz. Doar o minoră de 16 ani a necesitat îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi transportată la spital”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

FOTO: ISU Timiș

Citeşte şi:

Finanțarea autostrăzii Sibiu – Pitești, blocată de gândacul croitor. Acuzele lui Răzvan Cuc și reacția acidă a lui Lucian Bode

Plan de restructuare a instituțiilor din Ministerul de Interne, anunțat de Marcel Vela. Vizate, posturile cu salariile foarte mari

Mesajul transmis de ministrul Sănătățiii după moartea Cristinei Țopescu. „Când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre