Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un autocar cu peste 40 de pasageri la bord a căzut într-o râpă, în Tunisia. Cel puțin 24 de oameni au murit

Un autocar cu peste 40 de pasageri la bord a căzut într-o râpă, în Tunisia. Cel puțin 24 de oameni au murit

Cel puţin 24 de persoane au murit și 18 au fost rănite ieri, după ce un autocar cu 43 de pasageri la bord a căzut într-o râpă în nord-vestul Tunisiei, informează arabnews.com.

De Dragoș Tănase,

Răniţii au fost transferaţi spre spitale din Amdoum și Beja, dar autoritățile cred că numărul morților va crește, pentru că mulți răniți sunt în stare critică.

Toți turiștii sunt de origine tunisiană, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, informează arabnews.com.

„Autocarul plecase din capitala Tunis spre Ain Draham, un oraș de munte care a devenit o destinație populară de toamnă pentru tunisienii din apropierea graniței algeriene”, a declarat ministrul tunisian al Turismului, Rene Trabelsi.

Autobuzul, care aparținea unei companii private de turism, a căzut într-o râpă din apropierea unui râu, după ce șoferul a ratat o curbă periculoasă și a lovit o barieră de fier, în regiunea Ain Snoussi.

Preşedintele tunisian Kais Saied şi premierul Youssef Chahed au vizitat imediat locul accidentului.

În urma tragediei, Federația Tunisiană de Fotbal a decis păstrarea unui minut de reculegere înaintea tuturor meciurilor disputate duminică, relatează aljazeera.com.

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close