Mergi direct la conținut »
Aterizare de urgență la Palermo! Un avion Blue Air ar fi pierdut brusc din altitudine
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Aterizare de urgență la Palermo! Un avion Blue Air ar fi pierdut brusc din altitudine

Aterizare de urgență la Palermo! Un avion Blue Air ar fi pierdut brusc din altitudine

Aterizare de urgență la Palermo! Un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgență în Palermo, după ce ar fi brusc din altitudine. Aeronava care avea la bord 126 de pasageri și 6 membri ai echipajului decolase din Bacău cu destinația Catania.

Din motive încă necunoscute, aeronava a pierdut brusc din altitudine și a ajuns la aproximativ 100 de metri deasupra apei.

Compania arieană Blue Air a anunțat că, din cuaza condițiilor meteo nefavorabile, zborul Blue Air 0B2945 care a decolat, joi dimineața, de la Bacău cu destinația Catania a fost nevoit să realizeze o oprire pe
aeroportul de rezervă Palermo, unde cei 126 de pasageri și cei 6 membri ai echipajului au aterizat în siguranță.

”Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-și întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât și turbulențele severe în apropierea aeroportului”, se arată în comunicatul remis de Blue Air.

Imediat după încheierea acestor fenomene meteo, aeronava și-a continuat zborul cu destinația Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania – Bacău.

 

 

Close
Închide
  Close