Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în Florida. Un om a murit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în Florida. Un om a murit

VIDEO | Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă în Florida. Un om a murit

Avionul s-a prăbușit, sâmbătă, peste o casă de lângă Aeroportul Regional WinterHave, în SUA. La bordul aeronavei de mici dimensiuni se aflau pilotul și elevul său.

De Andreea Radu,

Autoritățile americane au transmis că pilotul, în vârstă de 64 de ani, a murit în accidentul aviatic. Atât elevul aflat la bordul avionului, cât și locuitorii casei în care aeronava a intrat au supraviețuit.

Avionul a căzut chiar în sufrageria unei locuințe, în care se aflau trei oameni. Printre supraviețuitori se află și adolescentă de 17 ani. Ea a scăpat cu răni minore după ce avionul a țintuit-o pur și simplu de unul dintre pereții casei.

Oficialii nu știu încă dacă accidentul a avut loc în timpul unui antrenament de zbor. Motivele producerii tragediei urmează să fie stabilite, a notat eu.usatoday.com.

Foto: Captură YouTube


Poveștile din spatele celor mai spectaculoase fotografii de teatru. Actorii români „furioși” au fost expuși în cadrul unui festival de artă din Sarajevo


 
 
Close
Close
Închide