Mergi direct la conținut »
Un băiat de 9 ani s-a înecat în Jiu. Fratele lui de 14 ani a încercat să îl salveze şi a fost luat de ape
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un băiat de 9 ani s-a înecat în Jiu. Fratele lui de 14 ani a încercat să îl salveze şi a fost luat de ape

Un băiat de 9 ani s-a înecat în Jiu. Fratele lui de 14 ani a încercat să îl salveze şi a fost luat de ape

Un băiat de 9 ani s-a înecat în Jiu. Fratele acestuia, în vârstă de 14 ani, a încercat să îl salveze, însă a fost și el luat de ape. E posibil ca şi un al treilea copil să se fi înecat, dar informaţia nu e încă oficial confirmată.

UPDATE 15.30. Din nefericire, scafandrii l-au găsit pe băiat fără suflare, la doi kilometri distanță, pe malul Jiului. Un cioban le- a dat speranţe celor care l căutau pe băiat. „Eu l-am trimis pe mal, nu s-a mai băgat în apă, că a întrebat de podul de la Bălta. Şi a luat-o pe drum. A zis că a venit Jiul mare şi nu mai poate să treacă înapoi”, a spus ciobanul

Cei trei au fost văzuţi sâmbătă seara la scăldat pe malul Jiului, apoi nu au mai ajuns acasă. Corpul băiatului de 9 ani, Vlad, a fost scos fără suflare din Jiu duminică de dimineaţă. Fratele lui de 14 ani se pare că a vrut să îl salveze, dar şi el a dispărut.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, iniţial fusese anunţată dispariţia a doi copii, dar până în prezent doar băiatul de 14 ani lipseşte şi nu se confirmă existenţa unui al doilea băiat dispărut.

Informaţia privind dispariţia celor doi a fost oferită oamenilor legii de un martor care susţine că i-a văzut pe cei doi fraţi împreună cu un alt băiat, potrivit Observator.tv.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, duminică dimineaţa au început căutările cu un echipaj de căutare – salvare cu barca pneumatică şi scafandri de la ISU Mehedinţi.


Citește și: VIDEO/ Nicoleta Nucă ține diete din adolescență. „Pe la 16 ani m-am convertit complet”


Close
Închide
  Close