MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 11:00

Un băiat de numai 11 ani a participat la o tâlhărie în plină stradă la Oradea. Puștiul a fost cel care a ”recoltat” prada

Distribuie

Un băiat de numai 11 ani a participat la o tâlhărie în plină stradă la Oradea. Puștiul a fost cel care a ”recoltat” prada. Hoții continuă să se foloseească de copii la jafuri, pentru că aceștia nu pot răspunde penal pentru faptele lor.

O bandă de trei tineri, unul de 19 ani, unul de 16 ani și unul de numai 11 ani au tâlhărit un bărbat în vârstă de 49 de ani pe o stradă din Oradea.

Cei trei și-au atacat victima miercuri seară, în apropierea Pieței Cetate din oraș. Puștii au fost deosebit de violenți cu bărbatul pe care l-au atacat, a anunțat ebihoreanul.net.

Un băiat de numai 11 ani a participat la o tâlhărie în plină stradă la Oradea. Victima necesită trei – patru zile de îngrijiri medicale

„Victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 3- 4 zile de îngrijiri medicale”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Tâlharii au fost găsiţi în mai puţin de 30 de minute.

Este vorba despre Cătălin Covaci, un tânăr de 19 ani, din comuna Lăzăreni, Traian Căldărar, de 16 ani, din Râmnicu Vâlcea, și copilul de 11 ani, din Husasău. Asupra ultimului polițiștii polițiștii au descoperit telefonul sustras de la victimă.

Ancheta este continuată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, care i-au reținut Covaci şi Căldărar pentru 24 de ore, iar joi pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura mai poate fi contestată de suspecţi la Tribunalul Bihor.

O familie din Galați a trecut printr-o situație foarte complicată recent, când mai mulți indivizi au vrut să-i blocheze în trafic, la Țăndărei, cu scopul unui jaf. Acolo, copiii n-au fost printre agresori, ci se găseau în mașina familiei atacate.


CITEȘTE ȘI: 

Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație

Citește mai multe despre Oradea și Telefon pe Libertatea.

Comentarii