Mergi direct la conținut »
Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, dar a scăpat cu viață. Când a coborât, a fost lovit mortal de o dubă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, dar a scăpat cu viață. Când a coborât, a fost lovit mortal de o dubă

Un bărbat a intrat cu mașina într-un parapet, dar a scăpat cu viață. Când a coborât, a fost lovit mortal de o dubă

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Baurci, Ceadâr Lunga, din Republica Moldova, şi-a găsit un sfârșit tragic după ce a tras și o sperietură zdravănă.

Bărbatul mergea pe ruta Iavoleni – Cimișlia când a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un parapet. Omul s-a dat jos să vadă ce stricăciuni i-a făcut mașinii sale Ford Fusion, dar a fost lovit mortal de un microbuz condus de un șofer de 33 de ani, a anunțat observator.tv.

Aduna cioburile de pe stradă

„După impact, bărbatul a ieșit din habitaclu, pentru a vedea care este starea automobilului după accident, însă, din nefericire a fost lovit mortal de un microbuz de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de  de 33 de ani, originar din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău. Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului”, a precizat Vetcu.

Șoferul mort aduna cioburi de pe şosea, când a fost lovit de dubă! El încerca să cureţe carosabilul, pentru a evita riscul ca alte maşini să-şi deterioreze cauciucurile.


Libertatea a descoperit certificatul și prim-ministrul a spus adevărul! Doamna Dăncilă, țineți-vă de cuvânt și dați-ne în judecată!

Close
Închide
  Close