Mergi direct la conținut »
Un bărbat a trăit 18 zile cu cadavrul mamei în casă! Explicația uluitoare oferită autorităților
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat a trăit 18 zile cu cadavrul mamei în casă! Explicația uluitoare oferită autorităților

Un bărbat a trăit 18 zile cu cadavrul mamei în casă! Explicația uluitoare oferită autorităților

Un bărbat din Calcutta, India, în vârstă de 38 de ani, a șocat întreaga țară după ce a trăit, timp de 18 zile, cu cadavrul mamei sale în casă.

Maitreya Bhattacharya, în vârstă de 38 de ani, a trăit 18 zile cu cadavrul mamei sale, Krishna, în vârstă de 77 de ani, care a fost profesoară, a dezvăluit timesofindia.com.

Bărbatul a închis ermetic ușile și geamurile și a păzit cadavrul femeii. În ziua a 18-a de la decesul femeii, acesta și-a sunat o cunoștință, cerându-i ajutorul ca să o îngroape pe femeie.

Voia s-o țină 21 de zile

Maitreya Bhattacharya a explicat că voia s-o țină pe mama lui 21 de zile, iar abia apoi s-o îngroape, fiindcă așa prevede un ritual religios numai de el știut.

Bărbatul pe care acesta l-a chemat ca să-l ajute a anunțat poliția, care a descoperit scena macabră duminică. „Am rugat un prieten care să-mi aducă ajutoare ca să sape mormântul, dar acesta a anunțat poliția”, a spus, foarte nedumerit, Maitreya Bhattacharya.

Pe un dulap răsturnat se pot vedea încă urmele lăsate de corpul intrat în putrefacție.

„Aș mai fi așteptat trei zile, pentru ca ciclul de 21 de zile să fie complet, iar apoi aș fi îngropat-o”, a declarat Maitreya Bhattacharya, care susține că așa cerea un anumit ritual.

Un vecin al bărbatului a dezvăluit că și tatăl acestuia a murit în condiții suspecte, în 2013. „Și tatăl bărbatului a murit în condiții suspecte. Unii au spus că și-a dat singur foc, alții că și-a aprins accidental hainele când voia să aprindă o lampă”, a spus acesta.

„Bărbatul n-a fost arestat. Se pare că nu mai are nicio rudă”, au dezvăluit anchetatorii.


Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr e regele încasărilor, cu jumătate de milion de euro!

Close
Închide
  Close