Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Argeș și-a pipăit soacra și cumnata. Ce a pățit după ce le-a agresat pe rudele sale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Argeș și-a pipăit soacra și cumnata. Ce a pățit după ce le-a agresat pe rudele sale

Un bărbat din Argeș și-a pipăit soacra și cumnata. Ce a pățit după ce le-a agresat pe rudele sale

Un bărbat din Argeș și-a agresat sexual soacra și o cumnată, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru faptele sale. Fiindcă nu i-a mai fost de ajuns perechea lui, ci a încercat să le cucerească și pe soacra și cumnata lui, omul a fost trimis în judecată.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, a anunțat curier.ro.

Abuzurile au durat din septembrie 2018 până în februarie 2019

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada septembrie 2018 – februarie 2019, Crinu V., un tânăr, de 28 de ani, din Budeasa a agresat mama şi sora concubinei sale.

Acesta a început să le pipăe şi să le facă avansuri, dar a fost dat pe mâna oamenilor legii. Pe timpul administrării probatoriului, cel în cauză a fost cercetat sub control judiciar, măsură care a fost ulterior înlocuită pentru nerespectarea obligaţiilor care îi reveneau. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată.


Papa Francisc, la Iași. O familie cu 28 de membri îi va vorbi Suveranului Pontif despre greutățile și bucuriile din viața lor

Close
Închide
  Close