Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Bacău, ce pretindea că e procuror, prins de poliţişti după ce a încercat să păcălească o femeie prin metoda "accidentul"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Bacău, ce pretindea că e procuror, prins de poliţişti după ce a încercat să păcălească o femeie prin metoda "accidentul"

Un bărbat din Bacău, ce pretindea că e procuror, prins de poliţişti după ce a încercat să păcălească o femeie prin metoda „accidentul”

Bărbatul de 42 de ani care s-a recomandat procuror a contactat-o telefonic pe femeia in comuna Dăeşti, în urmă cu trei zile, şi i-a solicitat suma de 10.000 de lei pe motiv că fiul ei ar fi avut un accident în Italia şi are nevoie de bani pentru a scăpa de închisoare.

Aceasta i-a anunţat însă pe poliţişti, care au organizat un flagrant, alături de falsul procuror fiind reţinuţi încă doi bărbaţi, bănuiţi că i-ar fi complici.

„Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul stabilit pentru întâlnire, reuşind să depisteze în flagrant delict bărbatul de 42 de ani, din judeţul Bacău, care ar fi pretins că este procuror. Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliţiei Dăeşti, iar în drum spre post a fost depistat în trafic un autoturism în care se aflau alţi doi bărbaţi, bănuiţi de asemenea că ar fi participat la comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

În cauză a fost deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, bărbatul de 42 de ani fiind trimis luni la Bacău, pe numele său fiind deja emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Ceilalţi doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate, au mai menţionat poliţiştii vâlceni.

Metoda „Accidentul” funcționează și încă este folosită cu mult succes. O femeie de circa 35-40 de ani a reușit la sfârșitul anului trecut, să păcălească o femeie de 77 de ani să-i dea 50.000 de lei pentru ca fiica bătrânei să fie operată de urgență.

Citește și

O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

 

Close
Închide
  Close