Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Botoșani și-a bătut cu bestialitate soacra în plină stradă. Mai mult, i-a spart și geamurile la mașină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Botoșani și-a bătut cu bestialitate soacra în plină stradă. Mai mult, i-a spart și geamurile la mașină

Un bărbat din Botoșani și-a bătut cu bestialitate soacra în plină stradă. Mai mult, i-a spart și geamurile la mașină

Un bărbat din Botoșani care avea o relație încordată cu soacra sa și-a pierdut cumpătul azi și a bătut-o pe femeie până la leșin, în mijlocul străzii.

Un echipaj de jandarmi a găsit-o pe  femeie plină de sânge pe faţă, în apropiere de intersecția Bulevardului George Enescu cu strada Pacea, din Botoşani, a notat botosaninews.ro.

Femeia a căzut prima oară inconștientă la pământ, apoi s-a trezit și a fugit.

Jandarmii apoi au identificat un bărbat cu mâinile pline de sânge, care țipa și înjura, tulburând liniștea locatarilor de la imobilele din apropiere.

Bărbatul a lovit și mașina femeii, spărgându-i două geamuri de la portiere.

Femeia a ajuns în cele din urmă la spital, din cauza rănilor suferite, iar ginerele la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, pentru întocmirea actelor procedurale prevăzute de Codul Penal.


Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

Close
Închide
  Close