Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă de Ziua Îndrăgostiților. A refuzat să ceară ordin de protecție, deși avea acest drept!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă de Ziua Îndrăgostiților. A refuzat să ceară ordin de protecție, deși avea acest drept!

Un bărbat din Hunedoara a fost bătut de nevastă de Ziua Îndrăgostiților. A refuzat să ceară ordin de protecție, deși avea acest drept!

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Hunedoara a fost lovit de soția sa, în vârstă de 60 de ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Scandalul dintre cei doi a survenit de dimineață, în jurul orei 7.00.

Bărbatul a fost lovit violent cu pumnul în plină figură! Femeia l-a atacat pe bărbat după ce a consumat băuturi alcoolice, a informat glasul-hd.ro.

S-a ales cu dosar penal

„Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții contradictorii, bărbatul a fost lovit cu pumnul în zona feței de către soția sa, în vârstă de 60 de ani”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Mai mult, agresoarea s-ar fi putut alege şi cu un ordin de restricţie care nu i-ar mai fi permis să se apropie vreme de câteva zile de soţul său, până la o decizie a instanţei. Bărbatul lovit s-a opus însă acestei măsuri.


Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Close
Închide
  Close