MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Iași a acuzat că a fost tâlhărit în scara blocului. Când au văzut imaginile, oamenii legii au avut un șoc. Respectivul s-a ales cu un dosar penal

Distribuie

Un tânăr din Iași a reclamat, în noaptea de 8 spre 9 martie, la 112, susținând faptul că a fost agresat în scara blocului și că hoțul i-ar fi sustras 1.100 de lei.

Oamenii legii sosiți la fața locului au observat că pe scara respectivă de bloc erau camere de luat vederi. Când s-au uitat la imagini, au izbucnit în râs.

Cel care și-a pus soția să reclame presupusa agresiune a fost filmat când a aranjat „scena jafului” și apoi s-a culcat singur la pământ. 

VIDEO, AICI

„În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către polițiști, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soția sa să sesizeze instituțiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Fiind audiat, bărbatul a susținut faptul că ar fi fost victima infracțiunii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași l-au anunţat pe tânăr că din victimă s-a transformat în infractor şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre bloc, furt, Iași și scară pe Libertatea.

Comentarii