Mergi direct la conținut »
Minune la Iași! Un bărbat a sărit de la etajul trei și nu a pățit nimic. Iubita îl încuiase în casă, din greșeală, iar el nu avea chei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Minune la Iași! Un bărbat a sărit de la etajul trei și nu a pățit nimic. Iubita îl încuiase în casă, din greșeală, iar el nu avea chei

Minune la Iași! Un bărbat a sărit de la etajul trei și nu a pățit nimic. Iubita îl încuiase în casă, din greșeală, iar el nu avea chei

Un bărbat din Iași a sărit de la etajul 3 și nu a pățit nimic.Valentin, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iași, a scăpat aproape nevătămat (doar o simplă luxație și câteva zgârieturi), după ce a sărit de la etajul trei al blocului în care locuia, situat pe strada Orientului.

Nu a fost vorba de vreo tentativă de sinucidere sau o cădere accidentală, ci de… o neglijență a iubitei sale, potrivit bzi.ro.

Concret, luni – 29 mai, în jurul prînzului, femeia l-a încuiat be bărbat în casă, fără să știe că nu are chei la el. Acesta, când a trebuit să plece, n-a stat prea mult pe gânduri și a ales să părăseasca locuința în acest mod.

Un vecin, care a observant gestul său, a sunat imediat la numărul de urgență 112, doar medicii si politiștii sosiți la fața locului nu au găsit nicio victimă.

Un bărbat din Iași a sărit de la etajul 3 și nu a pățit nimic. Ce s-a întâmplat

Practic, după ce a sărit de la etajul trei, Valentin s-a ridicat și a plecat. Mai mulți polițiști și jandarmi au plecat pe urmele sale, crezând că îl vor descoperi în apropiere, dar l-au găsit după mai multe ore de căutări, la niște prieteni.

Acesta, într-un final, acceptat să meargă la spital, unde le-a povestit cadrelor medicale ce s-a întâmplat.

După ce a fost investigat în Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon, a fost trimis și la Spitalul de Neurochirurgie pentru mai multe analize, după care a fost trimis acasă.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Un bărbat din Iași a sărit de la etajul 3 și nu a pățit nimic. Consecințe și păreri

Bărbatul nu va fi tras la răspundere, pentru fapta sa, însă polițiștii îl vor supraveghea în continuare, mai ales că are probleme cu alcoolul.

Totuși, în blocul în care locuiește, nu este cunoscut ca fiind un locatar scandalagiu sau care să fi creat probleme.

„A sărit de la etajul trei și nu a pățit nimic? Ce să zic… Minune. Alții se împiedică și mor, iar el de la etajul trei? Nu am văzut când a căzut, dar sunt uimit. Probabil că a căzut pe ceva mai moale, nu a venit chiar de beton”, a spus un vecin al bărbatului, citat de bzi.ro.

În urmă cu doar câteva zile, un alt tânăr din Iași a vrut să se arunce de la etajul 13 al unui hotel din Piața Unirii.  A fost coborât, după mai bine de șapte ore de protest, și dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola pentru a fi expertizat.

„A spus că vrea Unirea cu Basarabia. Mai apoi a spus că nu își găsește un loc de muncă și că are nevoie de o locuință pentru concubina și copilul care se va naște în următoarele zile. Era îngrijorat și că nu își poate plăti consumația de la restaurantul aflat la ultimul etaj al hotelului” – declara, atunci, primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica.

FOTO: BZI.ro

Close
Închide
  Close