Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Maramureș, arestat pentru că l-ar fi ucis pe amantul soției sale
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Maramureș, arestat pentru că l-ar fi ucis pe amantul soției sale

Un bărbat din Maramureș, arestat pentru că l-ar fi ucis pe amantul soției sale

Un bărbat din orașul maramureșean Borșa a fost arestat preventiv, fiind acuzat că l-a ucis pe localnicul cu care soția sa ar avea o relație amoroasă.

Magistrații Tribunalului Maramureș au decis arestarea pentru 30 de zile a lui S.G., un bărbat de 38 de ani din Borșa, sub acuzația de omor.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 07.01.2019, în jurul orelor 18:30, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei, se arată în documentul Tribunalului Maramureş, citat de vasiledale.ro.

Bărbatul își suspecta soția de infidelitate, așa că pe 7 ianuarie a urmărit-o. În momentul în care femeia s-a urcat în mașina presupusului amant, soțul gelos a început să-i urmărească. Bărbatul i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona toracelui celui pe care-l bănuia că are o relație amoroasă cu soția sa.

Victima a mai reușit mai parcurgă câțiva metri cu mașina și a intrat într-un gard. La fața locului a fost chemată o ambulanță. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, medicii au fost nevoiți să constate decesul.

Soțul gelos nu avea antecedente penale, însă acum este cercetat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 20 de ani de închisoare.

Sâmbătă seară, un bărbat din Bihor i-a tăiat gâtul concubinei lui, iar apoi a încercat să se sinucidă.

Un studiu realizat de INSCOP Research arată că, în România, la fiecare 30 de secunde o femeie este bătută, ceea ce înseamnă că, zilnic, aproape 3.000 de femei sunt agresate.


Citește și Copilul înfiat de Viorica Dăncilă. Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul României!


 

Close
Închide
  Close