Mergi direct la conținut »
Un bărbat din Olt a fost arestat pentru că a vrut să-și violeze soacra. Detaliile șocante aflate de polițiști
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat din Olt a fost arestat pentru că a vrut să-și violeze soacra. Detaliile șocante aflate de polițiști

Un bărbat din Olt a fost arestat pentru că a vrut să-și violeze soacra. Detaliile șocante aflate de polițiști

Un bărbat de 63 de ani din orașul Corabia, județul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încercat să-și violeze soacra, în vârstă de 92 de ani. 

Femeia s-a prezentat la spitalul din localitate, unde a reclamat că a fost victima unui viol, a anunțat olt-alert.ro. Poliția a fost imediat anunțată și oamenii legii au intrat pe fir.

„La data de 25 martie, am fost sesizati de catre cadrele unei unități medicale despre faptul ca o femeie, de 92 de ani, din orașul Corabia, s-a prezentat la această unitate, declarând faptul că a fost victima unui viol.

Din verificările politistilor a reieșit faptul că un bărbat, de 63 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu această femeie, prin folosirea violenței fizice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Anchetatorii au decis că bărbatul va rămâne în arest cel puțin până la finalul lunii aprilie, fiind cercetat pentru viol.

„Admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului Vieru Vergică, pentru săvârşirea infracţiunii de viol …Dispune arestarea preventivă a inculpatului Vieru Verigică pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 28.03.2019 până la data de 26.04.2019, inclusiv (…)”, se precizează în sentința emisă de magistrații din Corabia, a notat olttv.ro.


Medicul oncolog Alexandru Grigorescu, despre tratamentele neștiințifice de la clinica lui Becali: «Mi se par nişte nebunii. Sigur laser intravenos?»

Close
Închide
  Close