MENIU CAUTĂ

Un bărbat i-a aruncat hainele soției pe geam după o ceartă conjugală. Aceasta a chemat pompierii să-i adune rufele din pom

Distribuie

Pompierii din județul Timiș au fost foarte ocupați în 2018. Au fost pe locul 2, după București, ca număr de intervenții. Timișenii au chemat pompierii de 19.087 ori, în timp ce la București s-au înregistrat 92.041 de apeluri. Pompierii bănățeni au primit și multe solicitări hilare.

Cea mai haioasă solicitare primită de pompierii din Timiș a venit din partea unei femei căreia soțul i-a aruncat hainele pe fereastră, după o ceartă conjugală. Acestea au rămas în pomul din fața blocului și femeia a avut nevoie de ajutor pentru a le recupera.

Un mare număr de apeluri se referă la pisicile care se urcă în copaci. De multe ori însă, acestea coboară înainte să ajungă pompierii la ele.

Au fost peste 30.000 de apeluri false sau cu nu reprezentau urgențe

„În anul 2018 noi, ca județ, ne-am clasat pe locul întâi ca număr de misiuni. S-a înregistrat o creștere mare în ultima perioadă. Din totalul intervențiilor, peste 15.000 au fost pentru ajutor medical de urgență. S-a intervenit fie cu ambulanțe SMURD, fie cu motociclete sau ajutorul medical s-a acordat în modulul de prim ajutor”, a declarat Elena Megherea pentru  opiniatimisoarei.ro.

La numărul de urgență 112 s-au înregistrat și multe apeluri considerate false sau care nu prezentau situații de urgență. Au fost 30.776 astfel de apeluri.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre haine, nevastă, pomi și pompieri pe Libertatea.

Comentarii