Mergi direct la conținut »
Un bărbat i-a scris Papei să vină la Câmpina! Ce vrea să obțină acesta după o eventuală vizită a Suveranului Pontif
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat i-a scris Papei să vină la Câmpina! Ce vrea să obțină acesta după o eventuală vizită a Suveranului Pontif

Un bărbat i-a scris Papei să vină la Câmpina! Ce vrea să obțină acesta după o eventuală vizită a Suveranului Pontif

Un bărbat din Câmpina, Dan Ioan Mușat, nemulțumit de starea deplorabilă a drumurilor din oraș, i-a trimis o invitație Papei să viziteze orașul prahovean în 2019.

Dan Ioan Mușat a redactat o scrisoare pe care vrea s-o trimită Papei. El speră că astfel va reuși să miște autoritățile locale care s-ar mobiliza să asfalteze străzile orașului, a anunțat observator.tv.

Apelează la argentinienii din oraș

„Pe lângă bucuria imensă de a vă avea ca oaspete, ne-ați face și un mare bine, deoarece autoritățile locale s-ar mobiliza și ar asfalta străzile orașului Câmpina, județul Prahova”, scrie acesta în scrisoarea sa.

„În Câmpina există o mică comunitate de argentinieni, care mă va ajuta să trimit scrisoarea”, a spus Dan Ioan Mușat.

„Cel mai probabil, domnul respectiv în spirit de glumă a mers către acest subiect. Însă, suntem convinși că lucrurile vor merge către bine și că, în viitor, vom vorbi de oameni și cetățeni mulțumuți”, a spus o reprezentantă a Primăriei.

În luna mai 2019, Papa are programată o vizită în România și în Bulgaria.


Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

Close
Închide
  Close