Mergi direct la conținut »
Un bărbat l-a bătut pe un viceprimar. Anterior, i-a mai agresat și pe preotul, pe dascălul și pe un consilier din comună!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat l-a bătut pe un viceprimar. Anterior, i-a mai agresat și pe preotul, pe dascălul și pe un consilier din comună!

Un bărbat l-a bătut pe un viceprimar. Anterior, i-a mai agresat și pe preotul, pe dascălul și pe un consilier din comună!

Vasile Viorel Uță este cel mai recalcitrat personaj din comuna Ceahlău, județul Neamșț. Ieri, el l-a bătut pe viceprimarul Ion Irimescu, pe care l-a prins chiar în biroul de la primărie.

Uță este un personaj care are la activ multe agresiuni contra localnicilor. Pe același Ion Irimescu l-a mai bătut o dată, iar cazul se judecă în instanță, a anunțat zch.ro.

Uță a intrat în primărie și l-a pălmuit pe viceprimar. Au fost anunțați polițiștii din comună care, la rându-le, au raportat incidentul la Secția de Poliție Rurală Bicaz.

„În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, polițiștii au dispus reținerea bărbatului bănuit de comiterea faptei, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Neamț, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A făcut pușcărie pentru că a bătut un consilier

Uță (50 de ani) a fost implicat într-un scandal și în dimineața de 15 noiembrie, când i-a atacat pe preotul și pe dascălul din sat, care mergeau cu aghiazma de Postul Crăciunului pe la casele oamenilor. Ambii au fost bătuți cu pumnii și picioarele, dar și cu o scândură.

Uță a smuls crucea din mâna preotului, ceea ce i-a atras și acuzația de tâlhărie. El a fost prins în localitatea Corbu, din județul Harghita și plasat sub control judiciar. Acum procesul cu preotul și cu dascălul este în plină derulare, următorul termen fiind stabilit pentru 20 iunie 2019.

Ultima condamnare a lui Viorel Uță datează din anul 2017, când a primit 2 ani de închisoare pentru că a bătut un consilier local și i-a distrus mașina.


Revoltă la Ambulanța Vaslui! Sindicatul din care fac parte peste 200 de medici, asistente și șoferi a semnat o scrisoare împotriva doctorului Awad Mohamad și refuză să mai lucreze cu el. „Nu resuscitează pacienții în stop cardio-respirator!”

 
 
Close
Close
Închide