15 Feb. 2018 11:48 , de Cristina Sterian

Un bărbat a murit înghețat la Spitalul Județean Focșani. Avea 24 de grade temperatură corporală

Distribuie

Un bărbat a murit înghețat la Spitalul Județean Focșani, unde a ajuns cu hipotermie gravă. Omul intrase în comă, avea temperatura corporală de 24 de grade, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Bărbatul, cunoscut pentru patima pe care o avea pentru alcool, a ajuns miercuri în Spitalul Județean din Focșani, cu hipotermie severă. A fost adus cu salvarea de la un magazin din localitatea Suraia, unde ar fi mers ca să se adăpostească de vremea rea. Acolo i s-a făcut rău, iar consătenii au chemat ambulanța.

Când a ajuns la spital, bărbatul era în comă și avea o temperatură corporală de doar 24 de grade. Medicii nu au mai putut face pentru el nimic. Starea de sănătate a vrânceanului s-a agravat mai ales că suferea și de alte afecțiuni. Avea o ciroză hepatică, o afecțiune la plămâni, anemie severă, fiind de asemenea în stare hipoglicemică și în sevraj etanolic.

Primarul comunei vrâncene Suraia, Vasile Grosu, spune că omul nu avea familie și nici ocupație. Patima lui era alcoolul și de multe ori bea până când uita de el.

„Mai avem și alții în comună în aceeași situație. Noi încercăm să facem ceva pentru ei. Le-am cumpărat sobe, uși la casele pe care le-au vândut, ei știu de ce, și-au pus haine în loc de geamuri. Dacă nu vor și ei să fie salvați, noi nu putem face mai mult' a explicat primarul din Suraia.

Decesul înregistrat miercuri seară în Spitalul Județean Focșani este primul înregistrat in Vrancea in acest sezon rece.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori puternice și viscol valabilă în Iași și în alte 13 județe din Centrul și Nord-estul țării.


Citește și Bătrân dus cu căruța la spital în Dâmbovița. Drumul e plin de noroi și de bolovani / FOTO


 

Loading...
Comentarii