Joi, 06 septembrie 2018, 13:00

Un bărbat din Anglia, Danny Emsley, 37 de ani, s-a însurat, pe 17 august, cu Clare, 35 de ani. Nunta a avut loc la o locație din Londra, iar fericitul cuplu a avut circa 80 de invitați la nuntă.

Bărbatul, originar din Leeds, a mers să se culce, în jurul orei 23.30. Soția lui s-a dus să-l verifice după circa o oră, dar nimic nu era nelalocul lui. În jurul orei 1.30, când a vrut să meargă la culcare, Clare a avut un șoc. Și-a găsit proaspătul soț mort în pat.

Femeia a ieșit țipând din cameră, trezindu-i pe prietenii care au fost alături de ei la fericitul eveniment. Îngrozită de descoperire, Clare n-a mai luat și cheia de la cameră, astfel că ușa s-a blocat. Prietenii au spart ușa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Danny Emsley.

Danny și Clare

Un bărbat a murit în noaptea nunții! „A fost o zi perfectă, nu ne-am fi putut dori nimic mai mult”

Devastată de durere, Clare a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. „Vineri a fost cea mai fericită zi din viața mea. M-am căsătorit cu cel mai bun, cel mai cinstit, cel mai amuzant și cel mai iubitor om pe care l-am întâlnit vreodată. Am avut o zi perfectă, alături de familie, de prieteni, am râs mult. Nu ne-am fi dorit nimic mai mult, n-ar fi putut exista o zi mai bună.

Magia a dispărut în noapte și frumosul meu Danny a fost răpit cu cruzime din viața mea. Există o gaură în inima mea care nu poate fi umplută niciodată. Nu știu cum o să fac față fără soțul meu”, a scris Clare.

Danny Emsley nu suferea de nicio boală, tocmai de aceea moartea lui subită a surprins pe toată lumea. 

Recent, în România, un ginere a fost ucis chiar de socrul lui.


CITEŞTE ŞI:

VIDEO/Ultimul kilometru din A3, misiune imposibilă. Cum arată tronsonul A3 din zona Petricani şi când va fi gata