Mergi direct la conținut »
Un bărbat a murit strivit după coliziunea cu un utilaj agricol. Ce a mai rămas din mașină |VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a murit strivit după coliziunea cu un utilaj agricol. Ce a mai rămas din mașină |VIDEO

Un bărbat a murit strivit după coliziunea cu un utilaj agricol. Ce a mai rămas din mașină |VIDEO

Un bărbat a murit strivit după coliziunea cu un utilaj agricol de mari dimensiuni. Accidentul grav a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea orașului Târgu Frumos. Mașina intrată sub utilajul agricol tras de un tractor a fost pur și simplu zdrobită.

De Mihai Niculescu,

Bărbatul care a murit încarcerat conducea un autoturism înmatriculat în Bacău și nu s-ar fi asigurat într-o depășire, intrând în coliziune frontală cu utilajul, reiese din primele cercetări ale Poliției.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30, în afara localității Strunga. Șoferul unui auto, un bărbat de 69 ani, din judetul Bacău, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu un tractor ce tracta utilaj agricol. Șoferul autoturismului a decedat. Celălalt șofer nu se afla sub influența alcoolului. S-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă”, arată reprezentanții Poliției, citați de ziaruldeiasi.ro. Bărbatul a murit încarcerat iar echipajul de prim ajutor nu a putut decât să constate decesul.

Martorii au declarat că acesta a efectuat o manevră de depăşire periculoasă, iar în prealabil a claxonat maşinile din faţă să îi facă loc.

Sursa imaginilor: ziaruldeiasi.ro


Căile Ferate ale Bucureştiului, în prag de desfiinţare. Drumul de fier urban, înlocuit cu bulevarde


 

 
 
Close
Close
Închide