Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a găsit părinții morți în casă. Mama era spânzurată de pat. Unde a fost găsit tatăl
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat și-a găsit părinții morți în casă. Mama era spânzurată de pat. Unde a fost găsit tatăl

Un bărbat și-a găsit părinții morți în casă. Mama era spânzurată de pat. Unde a fost găsit tatăl

Un bărbat din satul Putinești, raionul Florești, din Republica Moldova, a făcut o descoperire macabră duminică. Când a intrat în casa părinților lui, care locuiau în aceeași curte cu el, i-a găsit pe ambii morți.

Mama bărbatului, o femeie în vârstă de 65 de ani, a fost găsită spânzurată de o bară metalică de la pat. Soțul ei a fost găsit mort sub plapumă, pe același pat, a dezvăluit publika.md.

Pe corpurile lor n-au fost descoperite urme de violență

Expertiza medico-legală a stabilit că moartea bărbatului a fost subită, iar moartea femeii a survenit în urma strangulării.

Pe corpurile victimelor nu au fost descoperite semne de moarte violentă. Oamenii legii întreprind acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele tragediei.


Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Close
Închide
  Close