Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a omorât cu bestialitate părinții. Acesta a fost prins cu arma crimei asupra lui
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat și-a omorât cu bestialitate părinții. Acesta a fost prins cu arma crimei asupra lui

Un bărbat și-a omorât cu bestialitate părinții. Acesta a fost prins cu arma crimei asupra lui

Doi soți de 78 și 79 de ani din Sîngerei, Republica Moldova, au fost omorâți în propria casă chiar de propriul fiu. Bătrânii au fost găsiți cu semne de moarte violentă, cu tăieturi pe mâini, picioare și lovituri la cap. 

Potrivit poliției, suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele. După ce a săvârșit infracțiunea acesta a fugit de acasă și a fost pârât autorităților cgiar de fratele său, a notat publika.md.

A fost prins de mai mulți polițiști

Bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sîngerei, cu un cuțit în mână și foarte agresiv. Pentru a-l reține au fost implicați mai mulți polițiști și aplicate mijloace speciale, folosind spray-ul lacrimogen.

Asupra acestuia a fost depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și bani – 15.700 de euro, 690 de dolari și 2200 de lei. Acesta a declarat că a lucrat în străinătate și că banii îi aparțin.

Criminalul avea și mulți bani, dar și arma crimei asupra lui

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și se pare că și-a recunoscut vina. În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.


FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul

Close
Închide
  Close