Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a pierdut banii la păcănele, iar apoi a distrus sala cu o rangă! Era eliberat sub control judiciar
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat și-a pierdut banii la păcănele, iar apoi a distrus sala cu o rangă! Era eliberat sub control judiciar

Un bărbat și-a pierdut banii la păcănele, iar apoi a distrus sala cu o rangă! Era eliberat sub control judiciar

Un bărbat de 37 de ani din Piatra Neamț s-a supărat atât de tare că și-a pierdut toți banii la păcănele încât a decis să treacă la represalii.

Acesta s-a întors cu o rangă la fața locului și a distrus și aparatul care i-a „furat” banii, dar și restul sălii, a notat observator.tv.

Bărbatul care era eliberat condiționat și-a ieșit din fire și a distrus sala de jocuri din Piatra Neamț. Angajații au rămas interziși, dar n-au intervenit, de teamă.

A mai distrus trei aparate

Când s-a întors, bărbatul a mai distrus trei aparate, dar și ușa incintei.

Poliţiştii l-au  depistat pe bărbat în timp ce se deplasa pe Bulevardul Dacia, iar în urma audierii, faţă de acesta a fost emisă o ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.


EXCLUSIV/ Eurodeputaţii români au povestit pentru Libertatea cum au trăit atentatul din Strasbourg: „Mii de oameni blocaţi în sediul PE, până la 3 dimineaţa, hoteluri asaltate de turişti speriaţi”

Close
Închide
  Close