Mai mult, omul a înregistrat oroarea și a postat-o în mediul online, a notat dailymail.co.uk. Bărbatul nu s-a rezumat să violeze el câinele, ci s-a folosit și de jucării sexuale!

A lovit animalul cu o jucărie sexuală

Detectivii care au anchetat acest fapt au văzut cum bărbatul a violat direct, dar și cu ajutorul unor jucării sexuale animalul. Când acesta a vrut să fugă, stăpânul l-a lovit cu o astfel de jucărie.

„Detecvtivii au observat că animalul era foarte deranjat de ce i se întâmpla”, au spus surse din rândul anchetatorilor.

Cel care a alertat autoritățile a fost un cetățean din alt stat din SUA, care a descoperit imaginile pe internet și a aflat că cel care abuza astfel câinii stătea în Pinellas.

Bărbatul a fost reținut preventiv și nu poate părăsi pușcăria dacă nu achită o cauțiune de 5.000 de dolari. Omul riscă să petreacă o bună perioadă după gratii pentru molestarea animalelor. El și-a recunoscut fapta. 

Christian Steward Oscar Nichols

Câinele abuzat de acesta în film, care răspunde la numele de Ember, și un alt câine au fost ridicați de autorități de pe proprietatea lui Christian Nichols.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea