Mergi direct la conținut »
Un bărbat și-a înjunghiat soția în Motru și apoi a încercat să se sinucidă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat și-a înjunghiat soția în Motru și apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat și-a înjunghiat soția în Motru și apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat din județul Mehedinți este cercetat pentru tentativă de omor, după ce, vineri dimineață, și-a înjughiat soția, în fața Policlinicii din Motru. Individul a încercat apoi să se sinucidă, provocându-și răni în zona pieptului și a gâtului.

Incidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 7:30.

„Un bărbat de 45 de ani, din Mehedinţi, şi-a înjunghiat soţia în zona abdominală, în timp ce trecea prin faţa Policlinicii din Motru. Apoi şi-a provocat şi el răni în zona pieptului şi a gâtului. Se pare că femeia plecase de ceva timp, împreună cu copiii, de la domiciliul conjugal din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu, conform Agerpres.

Ambele victime au fost transportate la spitalul din municipiul Motru.

Potrivit polițiștilor, bărbatul urmează să fie cercetat pentru tentativă de omor de procurorii Parchetului Tribunalului Gorj.

Un bărbat care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București a fost condamnat la închisoare pe viață.


Citește și Nepotul lui Tudorel Toader și soția lui Adrian Țuțuianu, angajați la Curtea de Conturi. Concursul de angajare, contestat din interior: „Jaf!”


 

Close
Închide
  Close