MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 20:56

Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București a fost condamnat la închisoare pe viață

Distribuie

Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București a fost condamnat la închisoare pe viață. Individul a atacat-o pe femeie chiar în grădinița din sectorul 2 unde era directoare, în timp ce în sălile de clasă se aflau copiii. Agresorul avea un ordin de restricție împotriva soției cu care se afla în divorț, dar acesta nu a avut nici un efect de a preîntâmpina oribila faptă. Femeia a murit câteva ore mai târziu, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Bărbatul care și-a înjunghiat soția într-o grădiniță din București a fost condamnat de magistrații Tribunalului București la pedeapsa detențiunii pe viață. Decizia din 29 noiembrie nu este însă definitivă, și poate fi atacată la Curtea de Apel București.

„În baza art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1 lit. a Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal condamnă inculpatul BOTAN MARIUS-CRISTIAN, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat comis asupra unui membru de familie, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în minuta deciziei Tribunalului Bucureşti, din 29 noiembrie 2018, potrivit Mediafax.

Nicoleta Botan, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată mortal într-o grădiniţă privată din Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2018. Agresorul avea ordin de restricţie din noiembrie 2017. Bărbatul fusese evacuat din casă şi nu avea dreptul să se apropie la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor. Venit în biroul soției de la grădiniță, i-a cerut acesteia să nu divorţeze şi, pentru că Nicoleta a refuzat să îl asculte, a înjunghiat-o.


Citește și: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa


 

Citește mai multe despre gradinita și injunghiat pe Libertatea.

Comentarii