Mergi direct la conținut »
Un bătrân a vrut să cumpere o fetiță de 8 ani, într-un supermarket. Cum a reacționat mama ei
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bătrân a vrut să cumpere o fetiță de 8 ani, într-un supermarket. Cum a reacționat mama ei

Un bătrân a vrut să cumpere o fetiță de 8 ani, într-un supermarket. Cum a reacționat mama ei

Un bătrân a încercat să cumpere o fetiță de 8 ani, chiar de față cu mama ei, la începutul acestei luni. Hellmuth Kolb, în vârstă de 81 de ani, s-a apropiat de femeie, care stătea pe o bancă din supermarketul Walmart din comitatul Volusia, statul Florida, Statele Unite, și a întrebat-o dacă este căsătorită. Apoi, brusc, interesul său a fost altul.

„Părea o conversație prietenoasă. În primul rând, nu părea o amenințare”, a declarat Tracy Nigh, mama fetiței, care a povestit că apoi a întrebat-o dacă îi vinde fiica.

„Prima sumă a fost de 100.000 de dolari, a doua suma a fost de 150.000 de dolari, iar suma finală a fost de 200.000 de dolari”, a completat ea. „Apoi am spus… Nu, trebuie să plecăm”, a încheiat ea.

Doar că, atunci când cele s-au ridicat să plece, Kolb ar fi apucat încheietura fetei și a sărutat-o, potrivit WJAX TV. În acel moment, Tracy a alertat paza magazinului, care a confirmat că incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Kolb a fost, ulterior, identificat și printr-o tranzacție cu un card de credit, dar și recunoscut de Tracy din arhiva foto a Poliției, mai ales că autoritățile au spus că au avut un incident asemănător, luna trecută, cu un suspect care se semăna izbitor cu Hellmuth Kolb.

Bărbatul a fost arestat sâmbătă, 6 octombrie, și eliberat mai târziu, dar i s-a interzis să ia legătura cu fata sau cu mama ei, informează huffingtonpost.com.

El a recunoscut, în fața judecătorilor, că a complimentat-o pe femeie, dar nu își amintește gestul de care e acuzat în legătură cu fetița.

În Germania, doi părinți și-au violat fiul de 9 ani și au filmat totul. Apoi, ororile au fost postate pe „dark web”.

  • FOTO – Volusia County Sheriffs Office
  • VIDEO – Youtube.com

Citește și – EXCLUSIV/ Pregătiri fără precedent pentru un concert în România: 1000 de farfurii de spart și o tonă de flori pentru starul Greciei, Vasilis Karras


 

Close
Închide
  Close