Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Pedeapsa primită de doi părinți care și-au violat fiul de 9 ani și l-au vândut pedofililor pe „dark web”. Ororile au fost filmate

Pedeapsa primită de doi părinți care și-au violat fiul de 9 ani și l-au vândut pedofililor pe „dark web”. Ororile au fost filmate

O femeie și-a abuzat fiul în vârstă 9 ani alături de iubitul ei. Ea a filmat abuzurile și le-a postat pe dark net, acolo unde copilul a și fost vândut unor pedofili. Cuplul din Germania a fost prins și condamnat la închisoare. 

Berrin. T, 48 de ani, și iubitul ei Christian L., 39 de ani, din Staufen, Germania, au fost condamnați la câte 12 ani de închisoare fiecare pentru și-au violat și vândut fiul în vârstă de 9 ani pe dark net unor pedofili, potrivit mirror.co.uk.

Cuplul a recunoscut că și-a abuzat băiețelul și că l-a dat spre prostituție unor bărbați străini pentru câteva mii de lire sterline.

Pedofilii au comercializat înregistrări ale violurilor pe internet, iar în unele dintre videoclipurile de pe dark net copilul apare mascat, legat și umilit verbal. Rețeaua de pedofili opera în sud-vestul Germaniei, în apropierea orașului Freiburg.

Băiețelul a fost abuzat timp de doi ani înainte ca părinții lui să fie prinși, anul trecut, de poliție. Judecătorii au decis ca, pe lângă cei 12 ani de închisoare, iubitului femeii să îi fie interzis să mai aibă contact cu vreun copil.

Copilul locuieşte în prezent cu părinţi adoptivi și se „descurcă bine”, potrivit avocatului care l-a reprezentat pe minor. Cazul a declanșat dezbateri în Germania cu privire la eșecul înregistrat de birocrația din domeniul protecției sociale care a permis ca abuzul să continue pe o perioadă atât de lungă de timp.

Sursă foto EPA

 


CITEȘTE ȘI: Cazul abuzurilor de la Spitalul Penitenciar Rahova. Gardienii care îi băteau și maltratau pe deținuți și-au dat demisia sau ”s-au cerut” la pensie


 

Close
Închide
  Close