De Dragoș Tănase,

Zilele trecute, femeia a sunat la 112, după ce copilul de 1 an şi jumătate a început să se simtă rău. Echipajul de prim-ajutor sosit la faţa locului l-a găsit pe bebeluș în stop-cardiorespirator, dar  – în ciuda eforturilor medicilor – acesta nu a supraviețuit.

S-a demarat o anchetă şi, în urma necropsiei, s-a stabilit că micuţul „s-a înecat cu un grăunte de la popcorn, grăunte care în timp i-a perforat plămânul”. Înmormântarea a vut loc pe 20 mai.

Cazul este cercetat de polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, care vor stabili cine se face vinovat pentru moartea micuțului, dar a intrat și în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani.

„Potrivit informațiilor pe care le avem la această oră prezentate de colegii mei într-o scurtă informare, a rezultat faptul că acest copil a decedat din cauza faptului că s-a înecat cu un grăunte de la popcorn, grăunte care în timp i-a perforat plămânul, fapt care a fost constatat la necropsie. Copilul a fost înmormântat pe 20 mai 2019, iar mama acestuia este momentan cercetată de către poliție”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Botoșani, Alexandru Colbu, pentru botosaneanul.ro

Recent, un copil de doi ani din Iași a ajuns la spital după ce a mâncat anticoncepționalele mamei ca pe bomboane.


Citește și:

Un bărbat din Botoșani a vrut să incendieze casa în care se aflau soția și copiii lui!

Un bărbat din Botoșani și-a bătut cu bestialitate soacra în plină stradă. Mai mult, i-a spart și geamurile la mașină

Șofer din Botoșani, băut și fără permis, prins cu un iepure braconat în portbagaj. Ce au mai găsit polițiștii în mașina sa


 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri