Mergi direct la conținut »
Un bistrițean își vinde dinții de plastic pe internet. Îi oferă chiar și în rate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bistrițean își vinde dinții de plastic pe internet. Îi oferă chiar și în rate

Un bistrițean își vinde dinții de plastic pe internet. Îi oferă chiar și în rate

Un bistrițean a decis să își schimbe proteza, astfel că își vinde dinții de plastic pe internet, oferindu-u chiar și în rate.

Un bărbat din Bistrița s-a gândit să facă economie la viitoarea proteză pe care o achiziționează, una din porțelan, vânzând-o pe cea veche, de plastic.

„Vând dinții de plastic! Nepurtați! Doar la ocazii speciale (întâlniri, petreceri și în relații îi foloseam!), sună anunțul postat online de un bistrițean, relatează presa locală. ”Vreau să achiziționez ceva mai bun, din porțelan! Prețul este negocialbil!”, mai spune bărbatul, care a afișat un preț de 100 de euro, conform bistrițeanul.ro.

Din cele aproape 100 de comentarii care nu au întârziat să apară mai mult de jumătate sunt răutăcioase sau omul este luat în glumă.

„Au defecte ascunse sau fisuri? Ce tip de plastic e? Casant? Pot să deschid berile cu ei? Pot să le fac o probă să văd dacă pot mânca/bea cu ei? Mă interesează!”, ar fi întrebat un bărbat.

Copleșit de atâta răutate, la un moment dat posesorul dinților de plastic comentează  că lumea își va adduce aminte de el când o să ajungă pe scaunul dentistului.

”Toți o să vă amintiți de mine când veți fi pe scaunul de dentist! Cine râde la urmă râde mai bine…!”, a reacționat bărbatul care a publicat anunțul.

În februarie,  o mare suprafață din Pădurea Băneasa a fost scoasă la vânzare pe internet.


Citește și: Două autopsii au fost făcute după moartea lui Avicii. La ce concluzie au ajuns anchetatorii din Oman

Close
Închide
  Close