Poliţiştii săceleni au fost sesizaţi duminică, 3 septembrie, în jurul orei 22.30, de către mama minorului cu privire la această agresiune, informează mytex.ro.

Bărbatul şi iubita sa, în vârstă de 27 de ani, mama băiețelului, se aflau la domiciliul părinţilor ei, în Săcele, când, pe fondul unor neînţelegeri în cuplu, s-a iscat un conflict, iar bărbatul i-a prins băieţelului piciorul drept între tocul şi uşa de acces în locuinţă.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat bărbatul de 30 ani care, pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa și a unui conflict cu aceasta, și-a agresat fiul minor, prinzându-i acestuia piciorul între tocul și ușa de acces în locuință. Minorul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Brașov, unde i s-a stabilit diagnosticul de «fractură treime medie tibie dreaptă» și nu a rămas internat. Împotriva bărbatului a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, dar magistratul a respins solicitarea şi a dispus ca inculpatul Stelică U. să fie cercetat în stare de libertate, după expirarea perioadei de reţinere, conform soluţiei publicate pe site-ul instanţei.

Decizia Judecătoriei a putut fi contestată, urmând ca dosarul să ajungă la instanţa superioară.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător