Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un britanic a furat două autobuze și le-a condus prin Londra. Este obsedat de asemenea autovehicule

Un britanic a furat două autobuze și le-a condus prin Londra. Este obsedat de asemenea autovehicule

Shakeil Austin, în vârstă de 20 de ani, este un britanic obsedat de autobuze, care locuiește în Brent, nord-vestul Londrei. Dar fanatismul său l-a împins la gestul de a fura două asemenea autovehicule pe care le-a condus prin oraș. Pe unul l-a și lovit, intrând într-un autoturism Mercedes.

De Dragoș Tănase,

Autobuzele furate, anul acesta, pe 16 februarie și 25 martie, sunt Routemaster roșii Metroline, modelul tipic londonez, care cântărește 12 tone.

Austin, care avea doar o licență provizorie pentru asemnea activitate, a condus autobuzul, lovit și un autoturism marca Mercedes, după care l-a lăsat în locul de unde l-a luat, înainte de a fugi, scrie The Sun.

O lună mai târziu, purtând uniformă de controlor de autobuz, a luat un alt doilea autovehicul din același loc, Edgware Road, în Londra.

S-a oprit, apoi, pentru a lua doi pasageri și chiar l-a lăsat pe unul dintre ei, un prieten de sex masculin, să îl conducă.

După ce a renunțat și la acest autobuz, Austin a parcat, din nou, vehiculul unde l-a găsit inițial.

Anul trecut, în luna iulie, Austin a lucrat la un garaj local de autobuze, acolo unde se crede ca ar fi putut lua trucuri pentru a porni vehiculele folosind o combinație de butoane, chiar dacă a fost concediat după numai o săptămână.

De altfel, pagina sa de Facebook este plină de fotografii cu asemenea autobuze, în care apare și el, uneori apărând îmbrăcat în uniformă de șofer sau controlor de autobuz ori alte diverse accesorii care au legătură cu această meserie, pasiunea sa dusă la extrem.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Shakeil Austin a fost prins și a fost prezentat în fața magistraților din Willesden Green, unde a recunoscut opt ​​infracțiuni.

Acestea includ luarea unui vehicul fără consimțământ, avarierea unui vehicul și furt, după ce ofițerii au găsit o șapcă de controlor, o geantă pentru bărbați Metroline și o jachetă de șofer de autobuz.

Instanța a constatat că prejudiciul cauzat primului autobuz, care a fost implicat într-un accicent, a fost sub 5.000 de lire sterline.

Austin a fost eliberat pe cauțiune, iar sentința în cazul său a fost amânată pentru data de 12 iunie.

Și în România, un tânăr de 17 ani din Vâlcea a furat un autobuz și s-a plimbat cu el prin oraș! Tânărul a condus ce a condus, până când a scăpat controlul volanului. Vehiculul a lovit o rigolă de pe marginea drumului.

În urma verificărilor, a reieșit că băiatul ar fi sustras autobuzul din autogară, conducându-l pe străzile municipiului, iar la un moment dat ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în rigola de pe marginea drumului.

FOTO: Facebook.com


Citește și:

Un bărbat din China a intrat în mulțime cu un autobuz furat. Cinci oameni au murit / VIDEO


 

Close
Închide
  Close