Pe una dintre victime, în vârstă de 80 de ani, a încercat s-o violeze, a relatat site-ul buzoienii.ro. Când a intrat în casa celeilalte victime, o femeie de 70 de ani, băiatul și-a schimbat planurile: a renunțat la agresiunea sexuală, dar i-a furat femeii suma de 4.700 de lei.

Paguba a fost recuperată

Tânărul agresor a fost rapid descoperit și a fost reținut pentru 30 de zile.

„Duminică 10 februarie a.c., polițiștii de la Poliţia Pogoanele au fost sesizați de o localnică despre faptul că în noaptea precedentă, o bătrână de 80 de ani a fost victima unei agresiuni. Totodată, aceeași persoană a precizat că de la locuința unei alte femei de 70 de ani, în aceeași noapte, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au  obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 17 ani din Pogoanele, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul ar fi intrat în imobile prin efracție, de la locuința femeii de 70 de ani luând suma de 4700 lei, bani găsiți într-un corp de mobilier”, a transmis, printr-un comunicat, IPJ Buzău.


Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă