Mergi direct la conținut »
Un copil de 2 ani nesupravegheat de părinți a murit după ce a fost lovit de tren în gara din Sinaia!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un copil de 2 ani nesupravegheat de părinți a murit după ce a fost lovit de tren în gara din Sinaia!

Un copil de 2 ani nesupravegheat de părinți a murit după ce a fost lovit de tren în gara din Sinaia!

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor 13.30 în halta Sinaia, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, Duţă George.

Potrivit datelor oferite de SAJ Prahova, copilul în vârstă de 2 ani și 6 luni locuia împreună că părinții lui lângă Gara Sinaia. La un moment dat, băiețelul a ieșit din curte și a vrut să traverseze linia de cale ferată.

A fost lovit de locomotiva unui tren și, din păcate, nu a supraviețuit.

În acest caz, Poliţia a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Din primele verificări a rezultat că minorul ar fi fost lăsat fără supraveghere, acesta ieşind din curte pe calea ferată, locuia într-o casă din apropiere. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului’”, precizează IPJ Prahova, potrivit Agerpres.


Citește și:

Directorul CFR Călători, demis după ce două locomotive au deraiat într-o singură zi? Ministrul Transporturilor: „Să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”

Close
Închide
  Close