Mergi direct la conținut »
Directorul CFR, răspuns fabulos după deraierea a două trenuri într-o zi: "M-ați trezit din somn". Ministrul Transporturilor anunță o posibilă demitere: "Să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Directorul CFR, răspuns fabulos după deraierea a două trenuri într-o zi: "M-ați trezit din somn". Ministrul Transporturilor anunță o posibilă demitere: "Să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR"

Directorul CFR, răspuns fabulos după deraierea a două trenuri într-o zi: „M-ați trezit din somn”. Ministrul Transporturilor anunță o posibilă demitere: „Să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că luni va avea discuţii cu preşedintele Consiliului de Administraţie de la CFR Călători pentru schimbarea managementului companiei, după ce directorul Leon Bărbulescu (FOTO) a spus că dormea când a fost întrebat de locomotivele deraiate sâmbătă.

De Dragoș Tănase,

„Sunt convins că fără ca eu să am vreo ingerinţă, cei din Consiliu de administraţie de la CFR Călători îl vot lăsa pe domnul director să se odihnească în continuare, dar nu pe banii de la CFR Călători şi în cursul zilei de mâine o să vreau să am şi eu o discuţie cu reprezentantul Adunării generale AGA în CFR Călători şi cu preşedintele CA şi să vină cu modificarea de urgenţă în ce înseamnă managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred reacţia, dânsul trebuia să vină cu lucruri clarificatoare legate de aceste incidente şi nu să fie trezit din somn. Drept urmare eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, la Antena 3.

Ministrul Transporturilor mai spune că în cursul zilei de sâmbătă s-a comunicat dezastruos.

„Eu ieri eram în ministerul Transporturilor, am chemat secretarul de stat, s-a constituit o comisiei care investighează cauzele accidentului, mă aşteptam ca dl. Bărbulescu asta să comunice”, a afirmat acesta.

Reacţia ministrului Transporturilor vine după ce Leon Bărbulescu, director general CFR Călători, a afirmat într-un intevriu telefonic, cu privire la locomotivele deraiate în cursul zilei de sâmbătă, că nu s-a întâmplat nimic grav şi că a fost „trezit din somn”.

„Vă vă pot spune că nu au fost evenimente deosebite, na. Călătorii au fost în regulă, deci nu s-a întâmplat nimic deosebit. Noi ne facem treaba aşa cum trebuie şi să fie bine… să nu fie rău. Iertaţi-mă, chiar dormeam şi m-aţi trezit efectiv din somn”, i-a răspuns directorul CFR Călători, Leon Bărbulescu, reporterului Observator TV.

Leon Bărbulescu a fost numit director general al CFR Călători în 21 martie 2018.

Locomotiva trenului de călători care circula din Braşov spre Mediaş a deraiat, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Braşov, la Racoş.

Apoi, locomotiva trenului rapid care circula pe relaţia Braşov-Curtici a deraiat de pe şine, în jurul după-amiezei, la ieşirea din localitatea Săvârşin, județul Arad.

FOTO: CFR Călători


Citește și… Filmele care erau să-i omoare pe Clooney, Stallone și Statham. Cele mai grave accidentări ale vedetelor de la Hollywood


 

Close
Închide
  Close