Mergi direct la conținut »
Un craiovean a murit după ce o cruce a căzut pe el în cimitir
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un craiovean a murit după ce o cruce a căzut pe el în cimitir

Un craiovean a murit după ce o cruce a căzut pe el în cimitir

Un craiovean a murit după ce o cruce dintr-un cimitir de la marginea Craiovei a căzut pe el. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o femeie care mersese în cimitir pentru a aprinde lumânări la mormântul unor rude, din cimitirul Roboaica.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit miercuri dimineața în jurul orei 6.30, femeia care l-a descoperit sunând la 112. „Cadavrul se afla pe un mormânt și prezenta lovituri la nivelul capului ca urmare a căderii unei cruci de ciment”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Filantropia Craiova pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii doljeni au demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a decedat bărbatul în vârstă de 49 ani.

În luna aprilie, în Cluj, un copil de 8 ani a fost lovit de o cruce, într-un cimitir și a fost internat cu fractură la bazin.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Libertatea publică un document oficial înfricoșător! Ruleta românească: săli de operație dezinfectate din 7 în 7!

Close
Închide
  Close