Mergi direct la conținut »
Un gorjean trebuie să-i plătească daune morale soției! Suma nu e de neglijat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un gorjean trebuie să-i plătească daune morale soției! Suma nu e de neglijat

Un gorjean trebuie să-i plătească daune morale soției! Suma nu e de neglijat

Un bărbat din Gorj care a vrut să-și ucidă soția de Crăciun, și-a aflat pedeapsa acum. Bărbatul, aflat în spatele gratiilor din momentul comiterii faptelor, a recunoscut toate acuzațiile ce i-au fost aduse de anchetatori și a reușit să scape cu o pedeapsă mai blândă, după ce Tribunalul Gorj a admis și schimbarea încadrării juridice a faptelor sale.

În loc de tentativă de omor, Constantin Cosmin Chiriac a fost acuzat de violențe în familie. El a primit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de detenție, la care se mai adaugă 4 ani perioadă de interzicere a unor drepturi civile, a precizat gorjeanul.ro.

Cuțitele au fost confiscate

Instanța a mai dispus confiscarea de la inculpat a două cuțite rupte, cu lamele plin de sânge și care sunt probe în dosar, precum și a unor haine pe care probabil victima le purta în momentul producerii agresiunii.

Inculpatul va trebui să-și despăgubească victima, dar să plătească tratamentele la care aceasta a fost supusă în spitalele în care a fost internată.

„Obligă inculpatul la 30.000 lei daune morale către partea civilă Chiriac Dorinela Mădălina. În baza art. 320 din Legea nr. 95/2006 modificată raportat la art. 1357 C.civ. obligă inculpatul la plata sumelor de 1331,96 lei către partea civilă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, 301,58 lei către partea civilă Spitalul Orășenesc Novaci și 4.407,21 lei către Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, reprezentând despăgubiri civile, cu dobânzile legale aferente până la achitarea debitelor. În baza art. 274 C.pr.pen. obligă inculpatul la 2.500 lei cheltuieli judiciare statului, din care suma de 1.500 lei reprezintă cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale”, se arată în sentința care nu este definitivă deocamdată.


Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Close
Închide
  Close