MENIU CAUTĂ

VIDEO | Un hoț din Satu Mare a fost găsit în podul unei case. Oamenii legii l-au scos prin acoperiș!

Distribuie

Polițiștii sătmăreni au avut o intervenție mai puțin obișnuită în această dimineață, în jurul orei 5.00.

Un telefon a anunțat prezența unui hoț într-un imobil de pe strada Vasile Lucaciu, a anunțat presasm.ro.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție.

Oamenii legii au solicitat sprijinul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, fiindcă știau că hoțul se ascundea în podul imobilului.

Polițiștii au intrat în podul imobilului cu ajutorul pompierilor, care au folosit o autospecială de intervenție la mare înălțime. Oamenii legii au intrat prin acoperișul casei, după ce pompierii au îndepărtat țiglele.

Un agent de poliție, dotat cu o vestă antiglonț (potrivit ordinului dat de șeful Poliției Satu Mare), a intrat să îl caute pe suspect.

Hoțul s-a ascuns în pod, acoperindu-se cu un carton. Agentul ar fi observat pantofii suspectului și l-a somat să iasă de sub bucata de carton!

Acesta (bărbat, în vârstă de circa 40 de ani) a fost încătușat și coborât cu scara pompierilor. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Satu Mare în vederea cercetărilor.

Cel mai probabil, suspectul se va alege cu un dosar penal.


Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!

Citește mai multe despre furt și Satu Mare pe Libertatea.

Comentarii