Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un hoț neinspirat a rămas blocat și a fost prins de proprietarul casei. Cum l-a pedepsit acesta
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un hoț neinspirat a rămas blocat și a fost prins de proprietarul casei. Cum l-a pedepsit acesta

VIDEO | Un hoț neinspirat a rămas blocat și a fost prins de proprietarul casei. Cum l-a pedepsit acesta

Un hoț foarte neinspirat a încercat să pătrundă într-o casă prin "ochiurile" destul de mari ale unui grilaj. Dar a rămas blocat acolo. N-a mai putut nici să intre, nici să iasă.

Totul s-a întâmplat în Africa de Sud. Mai grav pentru hoțul neinspirat a fost că proprietarul casei l-a descoperit repede. Ce a urmat a stârnit hohote de râs. Filmulețul a făcut repede înconjurul internetului, a anunțat pulse.ng.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

S. African man seen dealing with a thief that got stuck while trying to burgle his house

A post shared by Instablog9ja (@instablog9ja) on

L-a bătut cu o sticlă de bere

Proprietarul a pus mâna pe o sticlă de bere, cu care l-a bătut pe hoț. Proprietarul n-a lovit foarte tare, fiindcă sticla nu s-a spart. Dar a știut să-i provoace durere hoțului, care țipa de la loviturile repetate!

Unul dintre cei care au urmărit filmul s-a întrebat cum de nu s-a spart sticla. Dar se vede că proprietarul s-a concentrat să-l lovească pe hoț peste genunchi și în mod repetat.

Ce s-a mai întâmplat cu hoțul nu se știe, dar probabil, după ce a primit această bătaie, a fost dat pe mâna poliției.


Dramă pentru România: Cristina Neagu a primit un diagnostic îngrozitor, după accidentarea din meciul cu Ungaria! Sezon încheiat pentru cea mai bună handbalistă a României!

Close
Închide
  Close