Mergi direct la conținut »
Un incendiu a fost observat luni seară lângă o catedrală ortodoxă din Arad
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un incendiu a fost observat luni seară lângă o catedrală ortodoxă din Arad

Un incendiu a fost observat luni seară lângă o catedrală ortodoxă din Arad

Mai mulți cetățeni și un echipaj de poliție au observat, luni seara, un fum gros în zona Catedralei Ortodoxe de la Podgoria.

În timp ce toate televiziunile din lume difuzau imagini cutremurătoare de la incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris, la Podgoria, în județul Arad, un incendiu a cuprins un container din apropierea catedralei ortodoxe din localitate, a anunțat aradon.ro.

Sunt voci care susțin că este posibil ca focul de la containerul pentru haine de dat de pomană să fi fost pus intenționat. Nu s-au înregistrat pagube materiale. Polițiștii vor urmări imaginile de la camerele de luat vederi din zonă, pentru a vedea cum a fost provocat acest mini-incendiu.

Incendiul de la Catedrala ortodoxă de la Podgoria


INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Close
Închide
  Close