Mergi direct la conținut »
Un indian a donat 90 de case persoanelor fără adăpost în loc să-i facă fiicei sale o nuntă luxoasă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un indian a donat 90 de case persoanelor fără adăpost în loc să-i facă fiicei sale o nuntă luxoasă

Un indian a donat 90 de case persoanelor fără adăpost în loc să-i facă fiicei sale o nuntă luxoasă

Un om de afaceri indian a donat 90 de case persoanelor fără adăpost în loc să cheltuiască peste 110.000 de euro pentru nunta fiicei sale.

Conform The Free Press Journal, Ajay Munot, un comerciant de haine și de grâu, a construit o adevărată colonie de case pentru oamenii fără adăpost. Cele 90 de case construite de omul de afaceri au, fiecare, aproximativ 21 de metri pătrați, două ferestre, două uși, curent electric și sunt zugrăvite. Practic, casele construite de Ajay Munot sunt foarte asemănătoare ca suprafață cu unele dintre garsonierele confort 2 din România.

Fiica omului de afaceri, Shreya, a declarat pentru ANI News că este foarte fericită și mulțumită de decizia tatălui ei, pe care o consideră un dar de nuntă foarte potrivit.

Munot a stabilit, însă, trei criterii pe care trebuie să le îndeplinească persoanele fără adăpost care doresc să locuiască în casele construite de el. Astfel, acestea trebuie să fie sărace, să locuiască în mahalale și să nu sufere de nici o formă de dependență.

După nuntă, mireasa și mirele au oferit viitorilor proprietari, cu bucurie în suflet, cheile celor 90 de locuințe.

Bunătatea lui Munot nu s-a oprit aici

Ajay Munot nu a oferit, însă, doar case celor 90 de oameni fără adăpost care s-au trezit proprietari peste noapte. El s-a asigurat că cei care urmează să locuiască în noile case vor primi apă potabilă, mai ales că, în trecut, aceștia nu se bucurau de un astfel de „lux”.

Pentru a realiza acest lucru, omul de afaceri a construit și un sistem de filtrare a apei, la care a racordat fiecare dintre cele 90 de case construite de el.

Oamenii străzii care s-au mutat în casele lui Munot se bucură, deja, de un nou statut. O femeie care a beneficiat de bunătatea omului de afaceri s-a declarat foarte fericită de faptul că nu mai este nevoită să se confrunte cu probleme precum lipsa apei potabile și a electricității.

Close
Închide
  Close